AVIS LEGAL

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, la consulta oftalmològica del Dr. Pedro Meroño Oñate, d'ara endavant OftalmoBarcelona, ​​l'informa de que les dades que ens faciliti en aquesta web s'utilitzaran únicament per respondre les qüestions que vostè ens pugui fer arribar a través del formulari de contacte o correu electrònic, i mai seran enregistrades a cap tipus de suport ni, per tant, cedits a tercers.

- Finalitat: Les dades que vostè facilita a OftalmoBarcelona, ​​tenen com a finalitat gestionar la seva sol·licitud, proporcionant la informació i / o serveis que sol·liciti.

- Consentiment de l'usuari: L'ús dels formularis esmentats, així com l'enviament d'un correu electrònic, suposa el consentiment del remitent a l'ús de les dades incloses en els mitjans de comunicació referits. Les dades no seran cedides MAI a tercers ni emmagatzemats sense la seva consentiminento.

- Dret d'accés: El seu és vostè usuari de la nostra consulta, aprofitem per recordar el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia LOPD. Per a la seva major comoditat també podrà exercir els drets abans esmentats mitjançant la següent adreça de correu electrònic: consulta@oftalmobarcelona.com. La pàgina web de OftalmoBarcelona. (Www.oftalmobarcelona.com) no utilitza tècniques de correu massiu, ni tampoc queden enregistrats els usuaris per una mera visita al nostre lloc web, tan sols tractarà la informació que l'usuari ens comuniqui per mitjà del correu electrònic.

- Seguretat: OftalmoBarcelona manté els nivells de seguretat de protecció de dades segons el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast amb la intenció d'evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat o robatori de les dades que vostè faciliti a OftalmoBarcelona. Per a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic consulta@oftalmobarcelona.com.

DADES IDENTIFICATIVES: En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: L'empresa titular d'aquesta website és Pedro Meroño Oñate, amb domicili en Carrer Bruc 151, 3r 1a, 08037-BARCELONA, Telèfon: 93.457.15.15, correu electrònic de contacte consulta@oftalmobarcelona.com.